Părea imposibilă schimbarea mea…

Numele meu este Maristela, am 23 de ani, și înainte să îl cunosc pe Domnul Iisus eram o adolescentă cu un mare gol interior, mă simțeam singură deși era înconjurată de “prieteni”.

La vârsta de 13 ani, am început să prezint simptome de depresie. Plângeam mult, nu mâncam, nu mai voiam să ies din casă, mă vedeam într-o gaură profundă. A fost în acel moment când mi-au prezentat băutura și drogurile, am folosit marijuana și cocaina timp de 3 ani, cu speranța că voi umple tot acel gol interior pe care îl simțeam.

Am ajuns și să întru în comă alcoolică. În acel moment nu mai vedeam nici un sens la nimic, părea că doar rătăceam. Eu nu mai trăiam, ci doar supraviețuiam!

A fost atunci când am cunoscut automutilarea. Am început cu câteva zgârieturi aici, altele acolo, și când mi-am dat seama aproape nu mai aveam tendoane, era oribil, dar acel lucru pentru mine era maximul! Trăiam în extaz pentru câteva minute, și după venea sentimentul de vină, de neputință, de slăbiciune. Am încercat să mă sinucid de mai multe ori, mi-am tăiat venele, am băut venin etc…

A fost în acel moment când, în 2014, am cunoscut Puterea Tinerilor Universală – PTU. Diferit față de celelalte persoane, ei nu m-au judecat, nu le era frică de cine eram eu, ei m-au acceptat.

A fost la PTU că eu l-am cunoscut pe Domnul Iisus, am avut o întâlnire cu Dumnezeu și cea mai mare și mai bună experiență din lume! Astăzi eu sunt o altă persoană, nu mai depind de băuturi, de droguri. Nu mai am nevoie să mă rănesc. Astăzi sunt complet fericită și plină de o iubire pe care doar am găsit-o în Domnul Iisus. Sunt lucrătoare, coordonatoarea de la PTU din orașul meu, și ajut alți tineri să își învingă viciile și complexele, dăruind viața lor pentru Iisus.

A colaborat: Episcopul Marcello Brayner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *